Rekruttering med TT38

Med en rekrutteringsproces der fra starten af, handler om at sætte fokus på talenter og styrker er man sikker på om kandidaten passer til jobbet og rollen

I Danmark er blot 21% af medarbejderne engagerede!

Kilde: State of The Global Workplace 2013.

Forskning viser at man kan øge performance, produktivitet og innovationsevne ved at fokusere på engagement på arbejdspladsen. Engagerede medarbejdere oplever mere arbejdsglæde og er loyale overfor deres arbejdsgiver. En af de bedste måder at øge medarbejdernes engagement sker ved af sætte fokus på udvikling af talenter og styrker.

21%

Engagerede

Engagerede medarbejdere er loyale og dedikerede i arbejdspladsen. De er mere produktive og innovative.

69%

Ikke engagerede

Ikke-engagerede medarbejdere gør deres arbejde og er måske tilfredse med deres job, men mangler engagement, passion og energi. Får de et bedre jobtilbud, er der stor sandsynlighed for, at de tager det.

10%

Aktivt ikke engagerede

Aktivt ikke-engagerede medarbejdere er konstant negative og deler gerne deres negativitet.

Hvorfor?

Styrkebaseret rekruttering er en rekrutteringsmetode, der fokuserer på at identificere og værdsætte kandidaters individuelle styrker og kompetencer i forhold til de krav, der er nødvendige for en given stilling, teamet og organisationen.

Ved at udnytte kandidaternes styrker og naturlige talenter kan virksomheden øge chancen for at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og skabe et mere produktivt arbejdsmiljø.

Det er vigtigt at bemærke, at styrkebaseret rekruttering ikke udelukker vurdering af andre kvalifikationer såsom uddannelse og erfaring. Det handler om at supplere disse faktorer med en vurdering af kandidaternes styrker for at træffe bedre beslutninger i rekrutteringsprocessen.

Hvordan?

For at kunne udvælge den rigtige kandidat til stillingen, er det vigtigt først og fremmest at beskrive både den stilling og rolle, der ønskes besat. Samt at klargøre hvilket match der skal være til ledelsen, teamet og kulturen.

Derefter er hjælper vi med at identificerer kandidatens individuelle talenter og styrker i forhold til de ønskede mål der er opsat.

For bedst muligt at identificerer dette bruger vi TT38 personprofilen, samt laver interview af kandidaterne. Desuden er det muligt at indarbejde en succesprofil i forhold til lederens og teamets profiler.

Overblik

  • Vi tilbyder at lave rekruttering dansk, svensk eller engelsk
  • TT38 test og interview

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med rekruttering

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan høre om jeres ønsker og behov.