Medarbejder engagement måling med Q12

12 spørgsmål, der afdækker medarbejdernes engagement og udgangspunkt for at skabe vækst og udvikling i virksomheder

I Danmark er blot 21% af medarbejderne engagerede*

Gallups forskning viser at man kan øge performance, produktivitet og innovationsevne ved at fokusere på engagement på arbejdspladsen. Engagerede medarbejdere oplever mere arbejdsglæde og er loyale overfor deres arbejdsgiver.

21%

Engagerede

Engagerede medarbejdere er loyale og dedikerede i arbejdspladsen. De er mere produktive og innovative.

69%

Ikke engagerede

Ikke-engagerede medarbejdere gør deres arbejde og er måske tilfredse med deres job, men mangler engagement, passion og energi. Får de et bedre jobtilbud, er der stor sandsynlighed for, at de tager det.

10%

Aktivt ikke engagerede

Aktivt ikke-engagerede medarbejdere er konstant negative og deler gerne deres negativitet.

*State of the Global Workplace 2013

Q12

Q12 testen er Gallups engagementmålingsværktøj, som vi bruger til at afdække engagement nivauet og analysere hvordan engagement kan udvikles i virksomheden. Vi træner virksomheder til at forstå og arbejder med Q12 resultaterne for at øge engagement. Desuden bruger vi værktøjet til at måle ændringer i engagementniveauet i de virksomheder, hvor vi arbejder med styrkebaseret organisationsudvikling.

Om testen

Hvorfor stille medarbejderne 100 spørgsmål, hvis man kan få akkurat resulater med at stille kun 12 spørgsmål?

Gallups® q12 fokuserer på de vigtigste elementer i forhold til medarbejder engagement. De har igennem mange år studeret engagement hos medarbejderne og fandt frem til de 12 spørgsmål, der er de bedste spørgsmål til dels at afdække medarbejdernes engagement, dels til at skabe vækst og udvikling i virksomheder.

Testen består af 12 enkelte spørgsmål, som er tilgængelig i 30 sprog. Medarbejderne vurderer hvert sprøgsmål på en skala fra 1-5, som tydeligt viser styrker og potential udviklingsmuligheder. Med en Q12 undersøgelse, får teamet eller virksomheden indsigt i hvordan styrker og svaghederne fordeler sig. Og dermed hvor der er mulighed for at lære af sine succeser og hvor der skal arbejdes på at forbedre situationen.

Se mere om Q12 her

Kontakt os og skab engagement