Få indsigt og inspiration til jeres eget styrkearbejde

Artikler

Lær mere om den styrkebaseret tilgang, forskningen på området og få inspiration til dit daglig styrkearbejde.

Styrkebaseret Coaching skaber vækst og udvikling

En effektiv måde at få en grundig og nyttig forståelse for indholdet i din styrketest er en feedback session med efterfølgende coaching af en certificeret Styrkecoach. Coachingen transformerer indsigt og viden til handlinger og varig udvikling. Coaching kan skabe vækst og udvikling for enkeltpersoner, ens ledelsesstil eller teams.

Læs hele artiklen

Hertz gør styrkefokus kulturbærende i organisationen

Efter at Hertz i marts iværksatte et STRENGTHS-forløb for deres ledergruppe er turen nu kommet til medarbejdergruppen. Lige så vigtigt det er at kortlægge den enkelte leders individuelle styrkeprofil – ligeså vigtigt er det at gøre det i forhold til den enkelte medarbejder, hvis organisationen skal høste det maksimale udbytte af indsatsen. Vi har talt med CEO Martin Peick Kristensen for at høre om hans oplevelser efter de første par måned med STRENGTHS.

Læs hele artiklen

7 strategier til at skabe en styrkebaseret kultur

I forbindelse med samarbejdet med flere hundrede virksomheder og organisationer har Gallup afdækket en række karakteristika, der har gjort sig gældende i forhold til deres styrkebaserede interventioner. Disse virksomheder og organisationer arbejder typisk med udvikling af en styrkebaseret kultur gennem følgende 7 strategier.

Læs hele artiklen

Kan styrkebaseret udvikling betale sig?

Der kan være mange forskellige holdninger til, om man synes at styrkebaseret udvikling er det rigtige for virksomheden. Derfor har Gallup undersøgt, om styrkefokus virker. Undersøgelsen inkluderede 49.495 afdelinger, med i alt 1,2 millioner ansatte, i 22 virksomheder fordelt på 7 forskellige forretningsområder i 45 forskellige lande.

Læs hele artiklen

Hvad sætter dit hjerte i brand?

Ofte handler de mål vi sætter os om at lave om på det vi synes vi gør forkert. Vi vil tabe os i vægt, spise mere sundt, ikke drikke så meget alkohol. Mål der ofte i starten er spændende og motiverende, især når de lykkes for en stund. Men pludselig er de glemt. Løbeskoene står og ruster, vægten går den forkerte vej og det gør ondt at det man havde ønsket sig skulle ske. Ikke sker. Igen.

Læs hele artiklen

Vi gør talenter til styrker

Styrkebaseret udvikling gør dig til mere af dig selv. Den gode nyhed er, at du slet ikke behøver at forandre dig. Du behøver ikke blive en helt anden for at nå dine mål og blive den bedste udgave af dig selv. For du har allerede det hele i dig selv. Styrkefokus handler om at gøre dig til mere af dig selv.

Læs hele artiklen

Det stærke team

Hvor svært kan det være at sætte fokus på styrkerne og bruge dem? Al erfaring viser, at det er svært! Og det er der mange årsager til. Først og fremmest kender de fleste af os alt for lidt til vores egne styrker.

Læs hele artiklen

Styrkebaseret ledelse

Et teams succes afhænger altid af evnen til at skabe resultater sammen. Gallups undersøgelser viser, at den direkte vej til at optimere og forbedre team deltagernes engagement og resultater begynder med en investering i at udvikle hver enkelt medarbejders største talenter.

Læs hele artiklen

50 års forskning beviser at styrkefokus har adskellige positive påvirkninger på en række virksomhedforhold

Baseret på 50 års forksning Gallup har udviklet Clifton StrenghtsFinder test, som hjælper mennesker til at identificere og forstå deres styrke. Gallup har undersøgt styrkeudviklingens påvirkninger på individer, teams og virksomheder. De kom frem til de følgende:

Personer, der bruger deres styrker har en 6 gange større sandsynlighed for at være engagerede og 3 gange så høj sandsynlighed for høj livskvalitet. Desuden, dem der har fået feedback på deres styrker er 8% mere produktive.

Teams, der fokuserer på deres styrker hver dag er 12,5 % mere produktive og  virksomhedsenheder med ledere, som fik styrkecoaching har 8,9% større profitabilitet.

„Employees who feel engaged at work and who can use their strengths in their jobs are more productive and profiabe, stay longer, have happier costumer and produce higher quality work.” 

State of the Global Workplace 2013. Gallup

„For organizations seeking to improve performance on crucial business outcomes, strengths-based development is a proven solution. To boost their business, leaders need to start developing people based on what is right with them.” 

Global Study: ROI for Strengths-Based Development 2016, Gallup

Desuden har Gallup undersøgt salg, profit, kunde engagement, medarbejder engement, udskiftning og sikkerhed i forhold til styrkeudvikling. I gennemsnit alle forhold blev forbedred i virksomheder, hvor teamet fik styrkeudvikling, 90 % af teams peformance bliv bedre:

  • 10% til 19% forbedret salg
  • 14% til 29% øget salg
  • 3% til 7% højere kundetilfredshed
  • 6% til 72% lavere medarbejderomsætning
  • 9% til 15% højere medarbejderengagement
  • 22% til 59% færre ulykker

Vores programmer understøttes af to værktøjer udviklet af Gallup.

CliftonStrengths

Q12

Gallup® har siden 50’erne interviewet millioner af individer for at forstå de menneskelige talenter. Vores personlige talenter er unikke, men gennem forskning har Gallups identificeret 34 talenter. Disse talenter ligger til grund for CliftonStrengths (tidligere StrengthsFinder™) – en test der identificerer dine talenter. På baggrund af testens resultat hjælper vi med at udvikle og bevidstgøre talenterne og dermed gøre dem til styrker. Medarbejdere, der er bevidste om deres talenter, er op til 6 gange så tilfredse med deres arbejde!

Gallup® har igennem mange år studeret engagement hos medarbejderne og analyseret på de 12 spørgsmål, der er de bedste spørgsmål til dels at afdække medarbejdernes engagement, dels til at skabe vækst og udvikling i virksomheder. Medarbejderundersøgelser er vigtige i forhold til at afdække situationen i virksomheden. Med en Q12 undersøgelse, får teamet eller virksomheden indsigt i hvordan styrker og svaghederne fordeler sig. Og dermed hvor der er mulighed for at lære af sine succeser og hvor der skal arbejdes på at forbedre situationen.