Mød Strengths teamet

Vi et et team der består af en række personer med erfaring som coaches, rådgiverere, konsulenter og undervisere. Vores fælles drøm er at hjælpe til med at skabe styrkefokuserede individer og virksomheder med højt engagement og høj performance. 

Christian Holst

Founder & Leading Partner Christian Machat Holst er Danmarks første Gallup Certificerede Strengths Coach. Han har mere end 20+ års erfaring som leder, coach, konsulent og underviser. Jobmæssigt har Christian erfaring både med det private og offentlige. Christians fokus er styrkebaseret leder, team og organisationsudvikling.

Associeret partner Sissel Andersen har stor erfaring fra ledelse i Gjensidige Forsikring, indenfor tilpasnings- og forandringsprocesser, salgsledelse, kommunikation, konflikthåndtering og personaleledelse for både store og små koncerner. Sissels har fokus på at hjælpe ledere med at forløse potentialet i medarbejdere og teamet.

Karin Range

Partner. Karin Range er Norges første Gallup Certified Strengths Coach og har mere end 30 års erfaring som leder indenfor publishing og marketing i Norge, Sverige og Danmark. Karins specialistområder er: styrkebaseret individuel og teamudvikling, leadership og kulturforandringer

Styrker:
Input | Intellection | Connectedness | Significance | Learner

Styrker:
Individualization| Arranger| Relator| Responsibility|  Futuristic

Styrker:
Input | Connectedness | Learner | Intellection | Adaptability.

Associeret partner. Merel Wolff er Gallup Certificerede Strengths Coach og uddannet erhvervspsykolog, samt proceskonsulent med 15+ års erfaring inden for HRM og ledelsesudvikling. Hun har omfattende international erfaring som team- og individuel coach i store multinationale virksomheder samt i den akademiske verden. Hendes tilgang er systemisk og løsningsorienteret.

Associeret Partner, Sara Riis, udviklingskonsulent med 20+ erfaring indenfor udvikling af menneskers potentiale. Saras fokus og speciale er styrkebaseret udvikling ved hjælp af en kombination af de stærkeste værktøjer på markedet og bl.a. Gallups forskning. Hun er Master i talenttest TT38, Master i Personal Leadership, Master i NLP og certificeret i samtlige talenttests på det danske marked.

Styrker:
Strategic | Connectedness | Maximiser | Woo | Positivity.

Styrker:
Individualization | Developer | Connectedness | Maximizer  Positivity

Vi er en konsulentvirksomhed som arbejder med styrkebaseret organisationsudvikling og coaching.

Vi hjælper virksomheder til at udvikle en styrkebaseret kultur, hvor medarbejderne og lederne er bevidste om deres talenter og ved hvordan de kan sætte dem i spil for at nå deres fulde potentiale. Som det første i Danmark tilbyder vi coaching til individer, teams og ledere ud fra CliftonStrenghts-testen. Vi har en samarbejdsaftale med Gallup der blandt andet betyder at vi har adgang til en række af deres værktøjer oversat til dansk. Desuden holdes vi opdateret med de sidste nye undersøgelser og værktøjer på markedet. Vi er Denmarks eneste virksomhed der er certificeret i at coache personer, teams, ledere og ledergrupper ud fra Gallups CliftonStrengths.

Gennem vores samarbejde med Gallup har vi en værktøjskasse som er brugt i hele verden til at hjælpe virksomheder med at øge engagement, profitabilitet, produktivitet og forbedre livskvalitet blandt medarbejderne.

Desuden har vi et stort netværk og samarbejde med certificerede coaches og undervisere jorden rundt. I Skandinavien har vi et tæt samarbejde med Styrkerispil i Norge og styrkor I Sverige.

Hvad er det der skaber succes i et team? Hvad er godt samarbejde og hvordan skaber man det? Siden jeg i min ungdom spillede fodbold i den lokale fodboldklub HIK, har jeg været optaget af, hvordan man skaber det gode team. Og fra første færd som anfører på fodboldholdet fandt jeg ud af hvor svært det kan være at skabe resultater og samtidig have et højt engagement.

Dette er stadigt mit fokus. Hvad er god ledelse og hvordan skaber man et godt samarbejde, der både er motiverende, engagerende og som skaber gode resultater.

I 2000 startede Christian Holst sit første teambuilding firma med fætteren Jesper Ritzau. Og målsætningen var fra første færd at skabe oplevelser der skaber udvikling. En udvikling der udvikler teamet. Metodisk set er den blevet udbygget fra et outdoor Bound synspunkt, MBT, Belbin, DISC, AI og Systemisk tænkning med positiv psykologi og styrkeudvikling. Det hele kan bruges både hver for sig, men også sammen.

I dag har Christian fokus på at udvikle den styrkebaserede psykologi. Denne form for ”tænkning” kan bruges til at udvikle på mange aspekter indenfor organisationer. Optimering af samarbejdet i teams og udvikling af god ledelsen er de to mest centrale perspektiver. Men på et højere organisatorisk niveau vil en styrkebaseret kultur være med til at udvikle hele organisationer til at sætte fokus på at håndterer svaghederne og udvikle styrkerne for på den måde at udvikle potentialet bedst muligt.

Se mere om Teambuilding Kompagniet

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan høre om jeres ønsker og behov.

 

STRENGTHS

Lyngbyvej 357
2820 Gentofte

Tel.: +45 2264 6499
Mail: info@strengths.dk