EVERYBODY IS A GENIUS

But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.

Albert Einstein

Styrkefokus har vist sig at kunne forbedre en lang række forhold i virksomheden. Også på både en øget effektivitet og performance, samtidig med at medarbejderne føler sig værdsat og er mere engagerede i deres arbejde. Gallups CliftonStrengths styrketest benyttes af 457 på Fortune 500 listen. Læs mere >>

Fokus på styrker og engagement har vist at kunne forbedre en lang række forhold i virksomheden. Styrkefokus giver øget effektivitet og performance, samtidig med at medarbejderne føler sig værdsat og mere engagerede i deres arbejde. Nøglen til dette er at skabe en kultur, der understøtter fokus på styrker og engagement. For de mennesker, der fokuserer på deres styrker, er sandsynligheden seks gange højere for, at de er engagerede i deres job! Ifølge rapporten “State of the Global Workplace” (Gallup® 2013) føler kun 21% af de danske ansatte sig engagerede i deres arbejdsplads 69% svarede, at de ikke føler sig engagerede og 10% føler sig decideret uengageret.

Gallups StrengthsFinder benyttes af 457 på Fortune 500 listen

4 grunde til at arbejde styrkebaseret

Der er mange gevinster ved at udvikle en styrkebaseret kultur i virksomheden. 4 af dem er øget engagement, øget produktivitet, bedre profitabilitet og større livskvalitet blandt medarbejderne.

På verdensplan er blot 13% af medarbejderne engagerede!

Engagerede medarbejdere er loyale og dedikerede i arbejdspladsen. De er mere produktive og innovative. Ikke-engagerede medarbejdere gør deres arbejde og er måske tilfredse med deres job, men mangler engagement, passion og energi. Får de et bedre jobtilbud, er der stor sandsynlighed for, at de tager det. Aktivt ikke-engagerede medarbejdere er konstant negative og deler gerne deres negativitet. Deres produktivitet og kvalitet er lav, og deres fravær er højt. Gallup har undersøgt engagementniveauet på verdensplan og fundet følgende tal. Kilde: State of The Global Workplace 2013.

21%

Engagerede

Danske engagerede
medarbejdere

69%

Ikke engagerede

Danske ikke engagerede medarbejdere

10%

Aktivt ikke engagerede

Danske aktivt ikke engagerede medarbejdere

13%

Engagerede i verden

Engagerede medarbejdere på verdensplan

Vi tilbyder 4 programmer der gør talenterne til styrker

 Vores programmer understøttes af to værktøjer udviklet af Gallup

 CliftonStrengths og Q12

StrengthsFinder

Gallup® har siden 50’erne interviewet millioner af individer for at forstå de menneskelige talenter. Vores personlige talenter er unikke, men gennem forskning har Gallups identificeret 34 talenter. Disse talenter ligger til grund for StrengthsFinder™ – en test der identificerer dine talenter. På baggrund af testens resultat hjælper vi med at udvikle og bevidstgøre talenterne og dermed gøre dem til styrker. Medarbejdere, der er bevidste om deres talenter, er op til 6 gange så tilfredse med deres arbejde! StrengthsFinder testen findes p.t. kun på engelsk.

Læs mere hos Gallup >>

Q12

Gallup® har igennem mange år studeret engagement hos medarbejderne og analyseret på de 12 spørgsmål, der er de bedste spørgsmål til dels at afdække medarbejdernes engagement, dels til at skabe vækst og udvikling i virksomheder. Medarbejderundersøgelser er vigtige i forhold til at afdække situationen i virksomheden. Med en Q12 undersøgelse, får teamet eller virksomheden indsigt i hvordan styrker og svaghederne fordeler sig. Og dermed hvor der er mulighed for at lære af sine succeser og hvor der skal arbejdes på at forbedre situationen.

Læs mere hos Gallup >>

“Management is about human beings. Its task is to make people capable of joint performance, to make their strengths effective and their weaknesses irrelevant”

Peter Drucker

Inspiration

Den styrkebaserede kultur udvikler sig i en rivende fart. Her kan du læse vores egne artikler, få links til andre artikler og links til forskning og undersøgelser der alle handler om styrkebaseret udvikling.

7 strategier til at skabe en styrkebaseret kultur

I forbindelse med samarbejdet med flere hundrede virksomheder og organisationer har Gallup afdækket en række karakteristika, der har gjort sig gældende i forhold til deres styrkebaserede interventioner. Disse virksomheder og organisationer arbejder typisk med udvikling af en styrkebaseret kultur gennem følgende 7 strategier.

Læs hele artiklen >>

Kan styrkebaseret udvikling betale sig?

Der kan være mange forskellige holdninger til, om man synes at styrkebaseret udvikling er det rigtige for virksomheden. Derfor har Gallup undersøgt, om styrkefokus virker. Undersøgelsen inkluderede 49.495 afdelinger, med i alt 1,2 millioner ansatte, i 22 virksomheder fordelt på 7 forskellige forretningsområder i 45 forskellige lande.

Læs hele artiklen >>

Hvad sætter dit hjerte i brand?

Ofte handler de mål vi sætter os om at lave om på det vi synes vi gør forkert. Vi vil tabe os i vægt, spise mere sundt, ikke drikke så meget alkohol. Mål der ofte i starten er spændende og motiverende, især når de lykkes for en stund. Men pludselig er de glemt. Løbeskoene står og ruster, vægten går den forkerte vej og det gør ondt at det man havde ønsket sig skulle ske. Ikke sker. Igen.

Læs hele artiklen >>

Vi gør talenter til styrker

Styrkebaseret udvikling gør dig til mere af dig selv. Den gode nyhed er, at du slet ikke behøver at forandre dig. Du behøver ikke blive en helt anden for at nå dine mål og blive den bedste udgave af dig selv. For du har allerede det hele i dig selv. Styrkefokus handler om at gøre dig til mere af dig selv.

Læs hele artiklen >>

Det stærke team

Hvor svært kan det være at sætte fokus på styrkerne og bruge dem? Al erfaring viser, at det er svært! Og det er der mange årsager til. Først og fremmest kender de fleste af os alt for lidt til vores egne styrker.

Læs hele artiklen >>

Styrkebaseret ledelse

Et teams succes afhænger altid af evnen til at skabe resultater sammen. Gallups undersøgelser viser, at den direkte vej til at optimere og forbedre team deltagernes engagement og resultater begynder med en investering i at udvikle hver enkelt medarbejders største talenter.

Læs hele artiklen >>

Mød Strengths teamet

Det stærke team består af tre pionerer. Alle tre er de første Gallup Certificerede  Strengths Coaches i deres respektive lande. Alle har erfaring som ledere og konsulenter. Vores fælles drøm er at skabe styrkefokuserede virksomheder og organisationer med højt engagerede medarbejdere og høj performance

Christian Holst

CEO. Christian Holst er Danmarks første Gallup Certificerede Strengths Coach. Han har mere end 24 års erfaring som leder, coach, konsulent og underviser. Jobmæssigt har Christian erfaring både med det private og offentlige. Christians fokus er styrkebaseret leder, team og organisationsudvikling.

Styrker:
Input | Intellection | Connectedness | Significance | Learner

Partner. David Johansson er Sveriges første Gallup Certified Strengths Coach. Siden 1990 har han arbejdet med uddannelse og lederskabsudvikling. Siden 2005 har han med Gallups Strengths Finder stræbt efter at udvikle styrker hos individer og i teams.

Styrker:
Strategic | Futuristic | Activator | Responsibility | Belief

Karin Range

Partner. Karin Range er Norges første Gallup Certified Strengths Coach og har mere end 30 års erfaring som leder indenfor publishing og marketing i Norge, Sverige og Danmark. Karins specialistområder er: styrkebaseret individuel og teamudvikling, leadership og kulturforandringer

Styrker:
Input | Connectedness | Learner| Intellection and Adaptability.

Peter Holm har mere end 25 års erfaring som leder af en kursus og konsulent virksomhed. Han har forelæst på Insead og Wharton Business school. Peter trækker på sine erfaringer i afsætning af konsulentydelser til både offentlige og private virksomheder.

Styrker:
Strategic | Relator | Futuristic | Arranger | Woo.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan høre om jeres ønsker og behov.


  STRENGTHS

  Lyngbyvej 357
  2820 Gentofte

  Tel.: +45 2264 6499
  Mail: info@strengths.dk

  [mc4wp_form id=”3034″]